logo

Naslovna

Partneri

Virtualni telefonski broj

Cjenik

Načini plaćanja

 

 

 

Obitelj i prijatelji

Ukoliko živite i radite u inozemstvu, uzmite virtualni telefonski broj iz zemlje gdje vaša rodbina i prijatelji žive i omogućite im da vas nazovu po cijeni lokalnog poziva.

 

Nabavite virutalni telefonski broj zemlje u kojoj se nalazi vaša obitelj ili vaši prijatelju kako bi vas oni mogli zvati prema jeftinijoj lokalnoj tarifi. Ukoliko oni imaju flat tarifu za lokalne pozive tada vas mogu zvati putpuno besplatno.

 

Za vaše prijatelje i obitelj biti će kao da ste u susjedstvu. Oni će vas zvati na broj koji je za njih lokalan, ali će vas dobiti u zemlji gdje se trenutno budete nalazili. Naša usluga Vam omogućava da primate dolazne pozive bilo koji fiksni/mobilni telefon, na Skype, Google Talk, ili na neki od VoIP operatera prema vašem izboru.

 

Jednostavan primjer iz kojeg se vidi koliko se može uštedjeti koristeći virtualni broj:
Pretpostavimo da vaša obitelj živi u Hrvatskoj, a vi živite i radite u Njemačkoj. Pozivi iz Hrvatske prema Njemačkoj koštaju oko 2 kn/min (ovisno o operateru). Međutim, ukoliko vaša obitelj zove unutar Hrvatske tada ih to košta max. 0,28 kn/min (lokalni pozivi). To znači uštedu od oko 1,7 kn/min za vašu obitelj i prijtelje. Koristeći virtualni telefonski broj, razgovarajte duže i platite manje. Također, ukoliko odaberete da primate pozive na Skype, Google Talk, Voip operatera, ne postoje dodatni troškovi osim mjesečne pretplate za odabrani virtualni broj. Ukoliko se odlučite preusmjeriti pozive na bilo koji fiksni telefon ili mobitel platiti ćete vrlo nisku cijenu preusmjeravanja poziva prema našem cjeniku.

 

Dolazni pozivi

Dolazni pozivi mogu biti preusmjereni na:
- mobitel

- fiksni telefon
- Skype
- Google Talk
- VoIP operatera prema želji
- bilo koji SIP, H323 ili IAX uređaj (VoIP telefon, telefonski adapter, mobitel, računalo).

 

Naruči virtualni telefonski broj

 

O nama

Kontakt

Pravne napomene